ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι & Κόστος Αποστολής

Κάνε τις αγορές σου ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!


Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier "Speedex" ή "ACS"  και κατά περίπτωση με ορισμένες ακόμα εταιρίες ανάλογα την περιοχή που εξυπηρετεί τον εκάστοτε αγοραστή.


ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος των μεταφορικών δύναται να ποικίλει ανάλογα με την απόσταση του τελικού προορισμού αλλά και το βάρος των προϊόντων. Η γενική πολιτική που ακολουθείται από την εταιρία μας είναι η εξής:

Παραγγελίες έως €50 .... € 2.5 κόστος μεταφορικών

Παραγγελίες άνω €50 .... ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ


* Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, χρεώνεται με € 2.5

** Παραγγελίες κάτω των €12, χρεώνονται με €4.9 μεταφορικά

*** Παραγγελίες κάτω των €10 ΔΕΝ πραγματοποιούνται με αντικαταβολή. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προιόν αξίας μικρότερης των €10, παρακαλούμε όπως πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με κάρτα ή Paypal ή τραπεζική κατάθεση.
ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Το κόστος των μεταφορικών για Κύπρο διαμορφώνεται ως εξής: 

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των €100, η χρέωση είναι €15

Για παραγγελίες άνω των €100, η χρέωση είναι μόνο €12

Για παραγγελίες άνω των €200, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ 

Το κόστος των μεταφορικών προς άλλες χώρες (*εξαιρείται η Κύπρος) δύναται να ποικίλει ανάλογα με την απόσταση του τελικού προορισμού αλλά και το βάρος των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος διεθνών αποστολών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2751-021850. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 

 

Σε κάθε περίπτωση, η φιλοσοφία μας είναι ο αγοραστής να ενημερώνεται για την χρέωση ή όχι των μεταφορικών κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιεί ο εκπρόσωπος της εταιρίας μας, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και πριν την αποστολή αυτής.